maanantai 9. huhtikuuta 2012

Water Marble

Kokeilin viime viikolla vesimarmorointia. Viimekerrasta onkin jo varmaan vierähtänyt vuosi ja silloin en oikeestaan onnistunut saamaan aikaan muutaku sotkua. :D Silloin myös vannoin etten enää ikinä aio kokeilla uudestaan, haha. :D Halusin kuitenki yrittää uudestaan ja tälläkertaa kynsille ilmeistyi myös jonkilaisia kuvioiota ja sotkultakin vältyttiin. Tässä ensin muutama kuva työvaiheesta:




En värejä sen kummemmin miettiny vaan valitsin nämä lakat, koska ne olivat sopivan juoksevia. :) Ja tältä näytti lopputulos:

Vasen käsi


Oikea käsi


Tuollainen oli lopputulos! Olin kyllä paljon tyytyväisempi kuin vuosi sitten. :D Nyt kynsille sentään muodostui jonkinlaisia kuvioita..;D

Youtube:sta löytyy tosi monia vesimarmorointi harjoituksia. Muistin kuitenkin miten vesimarmorointi menee, joten en tälläkertaa niitä katsonut. :) Tässä muutama esimerkki video!




Vaikka kynsistä tuli kivat, en silti ole suuri vesimarmoroinnin ystävä. :D Kokosin nyt omat mielipiteeni vesimarmoroinnin hyvistä- ja huonoista puolista:

+ Jokaisesta kynnestä tulee erilainen (voi olla jonku mielestä huono asia :D)
+ Kynnelle syntyy kauniita kuvioita.
- Kynsilakkaa "tuhlaantuu" melko paljon.
- Aika sotkuista hommaa.
- Kuvio joko onnistuu tai ei onnistu.

Tuossa oli nyt sellaisia asioita, mitä itselle tuli mieleen. Sitten muutama vinkki, jotka saattavat olla itsestäänselviä, mutta tarpeellisia kuitenkin:

1. Valitse sellaiset lakat (juoksevaa, EI vanhaa kuivunutta), joista on helppo tiputtaa lakkapisara veteen.
2. Vaihda vesi ainakin muutaman kerran.
3. Sormi on hyvä suojata, jolloin sotkua ei synny niin paljoa. (Itse peitin sormen teipillä)

Mitäs mieltä olitte lopputuloksesta ja onko teillä hyviä vai huonoja kokemuksia vesimarmoroinnista? Kommentoikaa vapaasti omista vesimarmorointi- kokemuksista! :)

10 kommenttia:

  1. Tosi kauniit kynnet ja noi värikki on tosi yhteensopivat!♥

    VastaaPoista
  2. Miten sä onnistuit? :D mulla se lakka aina jähmettyy sillee ettei se enää leviä :DDD mut sä osaat ja ihanat tuli! :)♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm...mulla kävi sillon aikasemmin sillee ku kokeilin. Nyt kuitenki käytin CG:n lakkoja, koska ne on sopivan juoksevia ja lakka levitty hyvin :)) Kiitos! ♥

      Poista
  3. tosi hauskat! :) itse eilen kokeilin ekaa kertaa vesimarmorointia ja ihan kivat niist tuli :)

    käy katsomassa jos kiinnostaa!

    http://www.tahtipolya.blogspot.com/2012/04/vesimarmorointi.html

    VastaaPoista
  4. Waau! Tosi makeet kuviot ja värit. Itekki haluisin kokeilla vesimarmorointia, mutta jotenki se aina jää ajatuksen tasolle :D Vois ottaa itteensä niskasta kiinni ja kokeilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla ja suosittelen ennen kokeilua katsomaan youtubesta muutaman videon, jolloin tietää mitä tekee :)! Kiitos!

      Poista
  5. hei yks tosi tyhmä kysymys mut oks tol veden lämpötilal välii ? (:
    en oo ite koskaa enne kuullu tälläsest mut tosi hieno ja ajattelin kokeilla kans (:

    VastaaPoista