perjantai 28. syyskuuta 2012

Konad kukkia ja liukuvärjäystä!

Moikka kaikille!
Kauhee kiire taas ollut tällä viikolla koeviikon takia (on edelleen :D) ja suurin osa ajasta on menny lukemiseen...takkuilee taas tää kirjottaminen vähäsen, ku tulee harvemmin postattua, mut yritän parhaani! Ulkonaki on taas niin masentava ilma ja vettä sataa joka päivä enkä tykkää yhtään. Nyt kun syksy on tullu oon selvästi lakannut kynsiä paljon synkemmillä sävyillä. Kesällä rakastin neonkeltaista, pinkkiä ja kaikkia kirkkaita värejä, mut nyt suurin osa lakkauksista on ollut tummanpunaisia, sinisiä ja mustia. Yleensä kuitenki tykkään talvisinkin tehdä kesäisiä kynsiä, kun muuten on niin synkkää. :) Jos nyt kuitenki mentäis niihin lakkauksiin...

Lakkasin Dependin melko tummanpunaisella lakalla ensin ja sitten töpöttelin sienellä mustaa lakkaa kärkeen. En tiie voiko tota liukuvärjäykseks sanoa, mut ainaki käytin siis samaa tekniikkaa. :D Tajusin myös että voisin käyttää Konadeja pitkästä aikaa ja päädyin sitten leimaamaan valkoiset kukat. (Pahoittelen jo näin valmiiksi kuvien huonoa laatua :D)
 Oon ollu kunnon tohelo tässä muutaman viikon aikana ja aina kun oon lakannu kynnet ja koristellu nii tottakai ne kuvat on jääny ottamatta. Tottakai hoksaan vasta lakkausten poisoton jälkeen, että kuvat unohtuivat. Yritän nyt kuitenki parantaa tapani ja muistaa ottaa kuvat. :)

Kiitos kaikille ihanaisille, ketkä aina jaksavat kommentoida! <3 Kertokaa toki mielipiteenne näistäkin kynsistä, sekä käytättekö te myös synkempiä sävyjä syksyisin/talvisin kuin keväisin/kesäisin? Ihanaa viikonloppua kaikille! :) 
   

8 kommenttia:

  1. Kivat!! :)♥ käytän kyllä pinkkii talvellakin :DDDD

    VastaaPoista
  2. Oi kun kauniit! Mulla onkin toi sama laatta, pitääpä kokeilla jotain vastaavaa, sen verran ihana toi kukka. Liityinkin just sun lukijaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse olen myös tosi paljon tykännyt tuosta kukasta. :) Kiitos paljon!!

      Poista
  3. tosi kauniit kynnet <3 Itse tykkään syksystä ja syksysin käytän yleesä oransseja, keltasia ja vihreitä lakkoja :)

    VastaaPoista
  4. Ihanat kynnet Julia! =) oot niin taitava! :) <3

    VastaaPoista