perjantai 19. lokakuuta 2012

Geelikynnet

Tervehdys kaikille uusille ja vanhoille lukijoille! :)
Noniin, vihdoin pääsen esittelemään teille, mitä kynsilleni on tapahtunut. ;) En ole koskaan ajatellut laittaa geelikynsiä, mutta ystäväni oli alkanut tekemään niitä, joten halusin itsellenikin sellaiset. :) En ehkä sen takia ole aikasemmin näitä halunnut, koska näitä pitäisi hoitaa tietyn väliajoin ja oma kynsi hieman kärsii. Mulla oli nämä melkein 3 viikkoa, mutta sitten oli pakko repiä pois, koska oma kynsi oli kasvanut jo niin pitkäksi. :) Tykästyin näihin kynsiin tosi tosi paljon ja varmaan jossain vaiheessa laitatan uudestaan, mutta tuskin nyt ihan lähiaikoina kuitenkaan. Nyt omat kynnet on tällaset nysät ja pitää vaan kärsivällisesti jaksaa odottaa, että nää kasvaa pidemmiksi. :) Tässä ois nyt kuitenkin muutama kuva geelikynsistäni:






Niinkuin varmaan huomasittekin blogin ulkoasu koki pienen muutoksen. Tein pientä säätöä, koska vanha ulkonäkö alkoi jotenkin kyllästyttämään. Banneri ja ulkoasu ei vieläkään ole aivan sellainen kuin haluaisin, mutta en tiie tuleeko se koskaan olemaan. :D Nyt kuitenkin tyydyn tähän, kunnes keksin jotain parempaa. ;)

Kertokaa toki mitä piditte näistä geelikynsistä ja geelikynsistä yleisestikkin. Entä mitäs tykkäätte blogin uudesta ulkoasusta? :) Nyt toivotan teille kaikille lukijoille oikein ihanaa syyslomaa (niille kenellä sellainen on) muuten myös hyvää viikonloppua! :)

3 kommenttia:

  1. Ensinnäkin, geelikynsiä EI KOSKAAN saa repiä! Se vaurioittaa kynnen pintakudosta erittäin vakavasti ja joudut kasvattelemaan kynttä todella pitkään, jotta se tulee terveeksi. Kynsihän kasvaa siis vain "juuresta", ei koskaan pinnalta. Täysin terve kynsi sulla siis tulee olemaan ehkä puolen vuoden päästä.

    Rakenteeltaan muuten kivan näköiset kynnet, smile line on erittäin terävä ja hyvä. Mikäli aiot myöhemmin tehdä uudet geelikynnet, kiinnitä todella paljon huomiota free edgeen. Nyt sun free edge levenee ihan liikaa, joten kynnet näyttävät viuhkamaisilta ja ihan liian isoilta verrattuna kynsipetiin.

    Joissain sormissa näkyvissä erittäin vakavaa liftaamista eli ilmaantumista, olet tainnut levittää geeliä liikaa kynsinauhoille tai liian paksusti. Kannattaa aina kiinnittää huomio siihen, ettei geeliä levitä liian syvälle, jotta geelin pystyy viilaamaan kynsinauhojen ympäriltä hyvällä viilalla. Näin ollen geeli ei ilmaannu eikä kynnet napsu heti irti.

    Älä ota itseesi tästä kommentista, ajattelin vaan antaa suuntaa-antavia vinkkejä, miten kannattaa ensi kerralla toimia. Jos oot kiinnostunut enemmänkin rakennekynsistä, niin tervetuloa meidän Facebook-ryhmään :) Siellä oppii aina uutta! https://www.facebook.com/groups/366930123335023/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haluan lisätä vielä, että kynsi ei kärsi geelien/akryylien laitosta tai pitämisestä, mikäli rakenteen _viilaa_ pois oikein. Viilaa ei saa käyttää vahingoittamaan oman kynnen pintaa, vain ja ainoastaan siihen, että rakenne viilataan pois. Akryylin voi tietty sulattaa asetonissa.

      Poista
    2. Huomasin tosiaan ettei repiminen ollut viisasta vasta jälkeenpäin, sillä nyt kynnet ovat todella ohuet ja kärsineen näköiset. En kuitenkaan itse ole näitä geelikynsiä tehnyt ja kaverinikin oli vasta harjoittelemassa, joten pienet virheet lienee sallittuja. ;)

      Kiitos tosi paljon vinkeistäsi, niistä on sitten apua ensi kerralla! :)

      Poista