maanantai 21. marraskuuta 2011

Viivoja & kuvioita

Hellou :)!
Pientä säätämistä ollut tämän blogin kanssa, enkä ole vieläkään täysin tyytyväinen ulkoasuun...mutta mutta, eiköhän se tässä pikkuhiljaa muokkaudu mieleiseksi (tai sitten ei)! No tärkeintähän on kynnet, mutta itse tykkään lukea blogeja, joissa ulkonäkö on siisti. :)
Tänään lähti MiMaxille tilaus ja huhhuh kuinka paljon tuli tilattua...:D Se vaan on vaikea hillitä itsensä, kun silmiin osuu kerta toisensa jälkeen vaan kivempia juttuja! Tilaus olikin aikainen joululahja itselleni. :D Laitan ehkä kuvia tuotteista mitä tilasin, kun tuotteet saapuu. :) Toivottavasti tulevat pian!
Ja sitten selostuksen jälkeen kynsiin; lakkasin kynnet Lumene Natural Coden nro. 32 Soul Shaker, pinkillä glitter lakalla. Itse tykkään väristä kovasti ja sen kimaltelevuudesta. Sitten yksinkertaisesti nail artilla vetelin viivoja ja tein kärkeen kolmion. Easy and simple. :)






Ärsyttää ettei kynsilakan kimaltelevuus näy kunnolla. :( Yritin ottaa kuvia eri valaistuksissa, mutta lakka näytti aina samalta...mutta toivottavasti piditte kynsistä :)! Ja kiitos kommenteista! ♥

4 kommenttia:

  1. Moikka :) Olit liittynyt lukijaksi tonne mun blogiin joten ajattelin käydä vastavierailulla :D Liityin lukijaksikin, koska blogisi vaikutti oikein kivalta!

    http://nail-wonderland.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Ihanat kynnet!♥ ja kiva banneri! :)

    VastaaPoista
  3. Kukkakynnet: Kiitos ♥!! heh kiitti, ite en oo vieläkää tyytyväinen, mut saa nyt kelvata. :D

    VastaaPoista