lauantai 17. joulukuuta 2011

Blue nails :)

Vihdoin China Glazen Blue Iguana pääsi testailuun :)! Moni on ollut lakasta sitä mieltä, että se on laihaa ja lakkaa tarvitsee 3-4 kerrosta. Itse lakkasin kynnet 3 kertaa ja kaksikin kerrosta peitti kynnen, mutta halusin väristä tummemman. Yleensä, jos lakkaa 3 kerrosta tai enemmän kuivuminen kestää kauan ja joskus jopa tuntuu ettei lakka kuivu ollenkaan. Tämä lakka kuvui onneksi hyvin, eikä jäänyt "märäksi" :) Tää taitaa olla kaunein sininen kynsilakka, mitä oon nähny :D Aivan ihana!! Kimalteleva ja ei liian tumma eikä vaalee, just täydellinen :) Tässä ekana on nyt yks kuva kynsistä, joita en sen kummemmin esittele, koska ei ollu oikee esittelemmisen arvoset :D Nail artilla tehty ja strassi keskellä :)


Ja tässä kuvat Blue Iguana lakasta. Laitoin hopeanauhaa ja yhden strassin, sillä ei näin kaunis lakka tarvitse sen kummempaa koristelua ;)





Ja nyt ihan liittymättä kynsiin kehotan kaikkia kuuntelemaan kyseisen kappaleen :) Kynsienlakkaus meni ihanasti tätä biisiä kuunnellessa ;)!



Kohta joulu on jo täällä ja ensi kerralla teen jotku jouluaiheiset kynnet :) Ja oikeen ihanaa ja rauhaisaa joulunodotusta ♥! 

2 kommenttia:

  1. Adam on päässyt sinunkin blogiisi! ♥ :D ja ihanat kynnet!! :) Ihana on väri ♥♥

    VastaaPoista
  2. Kukkakynnet: Pääsi juu..:D Kiitti, itekki rakastuin väriin :) ♥!

    VastaaPoista