perjantai 2. maaliskuuta 2012

Sotkua, uusia kynsijuttuja ja sotkua...

Heissan...nyt on tosi turhautunu olo ja taitaa tän päivän kynsilakkakiintiö olla täynnä. Eilen etsin kameraani ja tarkoituksena oli ottaa kuvat kynsistä NO sitten otin China Glazen mustan lakan korkista kiinni ja se olikin auki. Niimpä pullo tippui lattialle ja mustaa lakkaa oli lattialla, käsissä ja pöydän kaapiston ovessa...sain (onneksi) pestyä lakat lattialta ja muualta, mutta kynnet meni sitte ihan pilalle. :( (siinä syy ettei nyt ole kynsistä kuvia).


Noooh, tänään oli tarkotus ottaa kuvat jutuista mitä tilasin Mimax:lta...:D Osaattekin jo varmaan arvata ettei menny ihan  putkeen...Otin uuden mustan Nail Art- lakan ja lasinen pullo meni tosta ylhäältä halki (näkyy kuvassa) Ja taas pullo lensi lattialle ja tällä kertaa myös paitaani tuli iso läikkä lakkaa ja farkkuihin meni myös kivat mustat viivat...Farkut sain pestyä ja pelastettua, mutta paitaa en saanu puhtaaksi. Että sellasta säätöä. Tänään oli tarkoitus tehä uudet kynnet mut nyt oon haistellu kaiken maailman kemikaaleja ja lakkoja, että taidan jättäää huomiselle. :D Mitä siis opimme tästä: Älä ikinä jätä kynsilakkapulloja (edes vahingossa) auki tai ota korkista kiinni!

Tässä nyt muutama kuva muista ostoksista. :D Nail Art lakkoihin en ollu tyytyväinen...pullot ei siis ollu kovin kestäviä, haju on todella voimakas ja lakka ei ole tarpeeksi paksua.


Perhos kynsitarroja

2mm kokoisia kirkkaita strasseja

Hopea & kultainen helminauha

Micro helmet hyrrässä:


Strassi 2mm ja microhelmi

Odotin, että noi ois ollu vähän isompia...noi on niin pieniä ettei niitä saa otettua ees pinseteillä :D siksi aattelinkin kysyä teiltä; Olisiko teillä hyviä vinkkejä miten noin pieniä microhelmiä voisi käyttää?

Aplodit niille ketkä jaksoivat lukea! :D Huomenna teen sitte uudet kynnet ja toivottavasti saan otettua myös kuvat ennenkuin ehdin taas sotkea ne...:D Hyvät viikonloput! <3

4 kommenttia:

  1. ite otan strassit ja mikrohelmet ohuella dotting toolilla. kastan dottarin päälyslakkaan ja sen avulla napsin strassin kiinni ja siitä kynteen ;)

    VastaaPoista
  2. Hani ehti ensin sanomaan ohjeita :D tai sit puutikulla, tai minkä kepin ikuna keksitkään :DD

    VastaaPoista
  3. HANI & Kukkakynnet: Ookei! Kiitti paljon, itelle ei tullu mieleekää. :D

    VastaaPoista
  4. moi! sulle on haaste blogissani! ;)
    http://tahtipolya.blogspot.com/2012/03/top-10-kynsilakat.html

    VastaaPoista