torstai 24. toukokuuta 2012

Musta/sininen manikyyri ja kaarevia viivoja

Moi!
Edellisestä kynsipostauksesta on taas vierähtänyt aikaa ja mulla on ainakin 3 kuvat kynsistä, jotka odottaa julkaisua. :) Koulussa on ollut kiireitä, mut kohta on onneks kesäloma ja luultavasti ehdin tännekkin postailemaan useammin. Toisaalta olen menossa kesätöihin, jossa pitkiä kynsiä tai kynsilakkaa ei suositella, joten voi olla etten pysty bloggailemaan. Mutta sitä ei vielä tiedä! :D Saa nähdä sitte. :) En kyl millää haluis leikata kynsiä lyhyiksi!

Pohjalla (aluslakan päällä) on sinistä  MNY (nro. 657) lakkaa. En oo tätä lakkaa käyttänyt kuin vain kerran aikasemmin ja en ees muistanut, että se on näin kivan värinen! Tää lakka on ollu mulla jo jonkin aikaa ja kuivuminen oli tosi hidasta...mutta sitten ku nää kynnet oli kuivat pääsin näitä koristelemaan.
Tajusin etten oo aikasemmin tehnyt mustaa manikyyriä ja päätin kokeilla. Pelkkä musta ja sininen näytti tylsältä, joten tein vielä kaarevia viivoja ja lisäsin kaksi mustaa ja yhden kirkkaan strassin.

Nää onnistui mun mielestä tosi hyvin ja oli kiva käyttää sinistä lakkaa pitkästä aikaa :)! Aurinkoista loppuviikkoa kaikille!! 

2 kommenttia: