perjantai 17. helmikuuta 2012

Kynsilakka kokoelmani!

Kauan odotettu kynsilakka postaus tulee nyt niille ketkä sitä on halunnu! :D Tuskin näitä sen kummemmin tarttee esitellä. :)

Depend

(kuvasta puuttuu turkoosin värinen lakka ja musta nail art lakka)
Dependin lakkoja mulla onki ylivoimasesti eniten. Niinku oon aikasemmin sanonu - ihanat värit, liian pienet pullot.


Viva la Diva

 Näihin lakkoihin oon ollu tosi tyytyväinen. Näissä on 9ml ja lakkaaminen sujuu helposti, koska se on sopivan juoksevaa. :)


Kone Helsinki, Flormar

Näissä lakoissa on 11ml ja yks pullo maksaa huikeet 1,99e! Ei siis ole kovin kallista. ;D Olen näihinkin ollut tyytyväinen...varsinkin graffiti lakat on ollu hyviä.


KONAD

Musta, valkonen ja Top Coat.


Lumene, Natural Code

Kivan värisiä, MUTTA iso miinus pullon muodosta ja koosta. Lakkaa on vain 4,5ml ja hinta on silti 3-4e...kun lakkaa on enää vähän jäljellä sitä on vaikea saada, koska sivellin on niin lyhyt. En siis näistä sen erityisemmin tykkää.



MNY Maybelline


IsaDora

Nää värit on jotain niin kaunista. :D Varsinki toi hopea on ihanan kiiltävän! Näillä on myös kiva lakkaa, koska kuivuu tosi nopeesti. :)


Sekalaista



Mavala


China Glaze

Omistan vasta 2 China Glazen lakkaa - Liquid Leather ja Blue Iguana, mutta varmasti aion ostaa vielä muitakin ihania värejä.

 

Tässä ois sitte (melkein) kaikki lakat noille kynsipaleteille lakattuna. :) Niitä kattoessa huomaa, että punertavia lakkoja taitaa ollaa eniten. :D





En ottanu kuvia Nail Art  - lakoista, mutta voin laittaa ne sitte siihen "kynsitarvike" postaukseen, kun saan sen tehtyä! Siitä ei sen pidempi varmaan tule, koska en tarvikkeita sen kummemmin omista. :D

P.S. Pahoittelut, että en ole nyt bloggaillu ahkerasti. Yksi syy on se, että yksi kynsistäni katkesi niin lyhyeksi kuin vain voi katketa ja leikkasin kaikki kynnet _ihan_ lyhyeksi. En siis sen takia ole jaksanut tehdä mitään kummoisempia koristeluja.

4 kommenttia:

  1. Jeee ihana postaus! Taisin rakastua noihin kaikkiin dependin lakkoihin tossa alarivissä oijoijoij :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Kiva kuulla että tykkäsit. :) Ne on tosi ihania! Omat suosikit on ehdottomasti vaaleansininen, hopea ja mintun värinen. :)

      Poista
  2. Ihania lakkoja sulla! :)♥ ku katoin noita sun lakkoja, tuli mieleen, että ois kiva suunnitella oma lakkakokoelma :DDD

    VastaaPoista