torstai 2. helmikuuta 2012

Strasseja, helmenpuolikkaita ja helminauhaa!

Heipsan!
Pieni tauko ollu tässä enkä tiie pitäiskö syyttää ajanpuutetta vai omaa laiskuutta :D Oli miten oli, nyt sain (vihdoin) ladattua kuvat koneelle. Nää kynnet oli mulla viime viikonloppuna. Hämmästyin miten hyvin nää pysy, sillä kiinnitin kaikki noi hilut ihan vaan läpinäkyvällä lakalla. Halusin vaa laittaa paljon strasseja ja sitte tota helminauhaa ja muutenki tehä sellaset ehkä vähän liianki koristeelliset mun makuun ;D nomutta nää keräs jonku verran kehuja ja olin eräässä tilaisuudessa, jossa yksi mies pyysi, että sais ottaa valokuvan ja siinä se sitte räpsi muutaman kuvan, hahah.


Ensin lakkasin  Dependin vaaleansinisellä lakalla. Sitten tein hopeella ja valkosella nail art lakalla viivoja ja sitte helmenpuolikkaita ja strasseja. Tarkotus ei ollu laittaa tota hopeahelminauhaa mut se sopiki sitte siihen ku piste i:n päälle. ;D








Tarvikkeet: 
- Helminauha
- Mavala, White
- Kiss Nail Art, hopea
- Strassit & helmenpuolikkaat
- Depend Nro. 246

Aika runsaasti oli siis koristeita! Nyt lupaan ottaa itseäni niskasta kiinni ja bloggailla useammin. :) Ja kiitos paljon, paljon, paljon teille kaikille ihanuuksille kaikista positiivisista kommenteista, jatkakaa kommentoimista. ;)

7 kommenttia:

  1. Vau, tosi hienot! on siinä ollut helmien laittamisessa hommaa.. :DD

    VastaaPoista
  2. Oh vautsi, hienot! Tosin eiks noi helmet häiritse ku niitä on niin paljon? Tai siis koristelin kerran omat kynteni yhellä timantilla/per kynsi ja meinasin tulla hulluksi ku se timantti tarttu ikävästi hiuksiin yms. Mut niit oli kiva näpräillä hahah :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua myös häiritsee välillä jos on muutama timantti, mut yllätyin ettei yhtää häirinny ku niitä oli nii monta :D eikä tarttunu hiuksiin ym. :)! Kiitos, kiitos!

      Poista
  3. Nätit!!!♥ :D ja mä haluun nyt vielä enemmä noit helmenpuolikkaita!! :D

    VastaaPoista